Communicatie

  • Wilt u binnen uw organisatie en omgeving mensen beter begrijpen.
  • Wilt u af van steeds terugkerende conflicten binnen uw team?
  • Wilt u goed aansluiten bij de wensen van uw klanten?
  • Bent u bereid de ander te begrijpen, voordat u begrepen wordt?

Zonder oordeel luisteren, geïnteresseerd zijn en de waarden en normen van de ander  respecteren, dat is wat wij belangrijk vinden. “ In verbinding kan alles “ is ons communicatie motto.
Wij bieden communicatie trainingen op maat, passend bij uw organisatie. Onze trainingen zijn praktisch toepasbaar, resultaatgericht en onderscheidend.

2ZGTRF6d_o

Nieuw vaardigheden leren

Het is onmogelijk om niet te communiceren. Onze communicatie is direct verbonden met ons gedrag en ‘wij’ mensen ‘gedragen’ ons voortdurend.  Onze lichaamstaal spreekt boekdelen en goed kunnen luisteren is belangrijk wanneer we de ander willen begrijpen. Het is een uitdaging om u te verdiepen in uw eigen communicatie, maar wanneer u de uitdaging aangaat  zal het u en/of uw organisatie veel opleveren.

Onze communicatie trainingen zijn gericht op het aanleren van nieuwe vaardigheden, actief leren luisteren, inleven in de ander, vragen stellen vanuit nieuwsgierigheid en ruimte creëren voor wat nog niet gezegd is. Een gevoel van veiligheid en vertrouwen zal zorgen voor een succesvolle communicatie. Wij geloven daarnaast in de kracht van humor in communicatie, we vergeten niet te lachen!

oordeel loos neutraal nieuwsgierig individueel uniek luisteren

bedoeling