Familieopstellingen

  • Wilt u weten wat u nodig hebt om in uw kracht te kunnen staan?
  • Wilt u weten waarom u steeds de kartrekker bent?
  • Waardoor voelt u zich zo snel afgewezen?
  • Hoe kan het dat u steeds vastloopt in uw werk, relatie of vriendschappen.

Het zijn slechts een paar voorbeelden van vragen waaraan we kunnen werken middels een familieopstelling. Een familieopstelling is een methode die we in kunnen zetten wanneer u persoonlijke belemmeringen hebt. Een familieopstelling maken is een krachtige manier om inzicht te krijgen en oplossingen te vinden voor diepliggende patronen, wij vertellen u er graag meer over!

Opstellingen

Hoe werkt een familieopstelling?

Wanneer we een familieopstelling maken, maken we een uitbeelding van een familiesysteem. We kunnen dit doen door mensen, poppetjes of andere elementen in een ruimte te plaatsen.  Veel van wat wij mensen doen vindt de oorsprong in ons familiesysteem. Op het moment van de opstelling ontstaat er een energetisch ‘wetend’ veld. Patronen worden zichtbaar en we kunnen door interventies de balans in het systeem herstellen.

Wat is het effect van een familieopstelling?

Er komt een vernieuwde balans in het familiesysteem, een balans die direct voelbaar zal zijn bij de vraaginbrenger. Degene die de opstelling doet voelt zich lichter en opgelucht, er stroomt weer energie.
De werking van een opstelling is moeilijk in woorden te vatten, om echt te weten wat een opstelling voor u kan betekenen, kunt u beter een opstelling ervaren.

Groei ontwikkeling verruimend ontdekking verbazing rust

spannend