Organisatieopstellingen

  • Wilt u weten hoe het komt dat er spanningen binnen uw team zijn?
  • Bent u op zoek naar inzicht in bepaalde organisatorische processen?
  • Wilt u de groepsdynamica binnen uw bedrijf op een positieve manier beïnvloeden?
  • Voelt u zich regelmatig niet gehoord of begrepen?

Het zijn slechts een paar voorbeelden van vragen waaraan we kunnen werken middels een organisatieopstelling, het is een is een onderzoeksmethode gebaseerd op systeem denken.
Een organisatieopstelling is toepasbaar wanneer u vragen hebt over u zelf, over medewerkers, teams, klanten, producten, doelen, processen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

2ZGTRF6d_o

Hoe werkt een organisatieopstelling?

Bij een organisatieopstelling maken we een visualisatie van het organisatiesysteem. Het is ook mogelijk een onderdeel van de organisatie op stellen, bijvoorbeeld een team, een afdeling of een product. We maken de opstelling door mensen (representanten) poppen of elementen in een ruimte te plaatsen,  op dat moment ontstaat er een ‘wetend’ veld.  We

Wat is het effect van een organisatieopstelling?

Door het maken van een opstelling krijgen we inzicht in de dynamiek en de patronen binnen een organisatie of het opgestelde deel van de organisatie.
De werking van een opstelling is moeilijk in woorden te vatten, om echt te weten wat een opstelling voor u kan betekenen adviseren wij u een opstelling te ervaren.

Verbazend beeldend verduidelijking
mooi verhelderend ontdekking