Over Timo Touwen

Welkom op deze website, ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Timo Touwen en ik ben sinds 1994 eigenaar van Timo Touwen Communicatie en Consultancy. Het  ondernemen zit in mijn bloed, ik begon ermee in 1990, vanaf dat jaar ben ik zelfstandig ondernemer, een keuze waar ik nog iedere dag blij van wordt. Ondernemerschap is voor mij eigenaarschap, zelf verantwoordelijk voor de keuzes die ik maak. Dat is een basisuitgangspunt. Hard werken, mijn gezonde verstand gebruiken en vooral plezier hebben is mijn levensmotto.

 

Over Timo Touwen

De bron

Het aanbod op deze website is even divers als mijn ervaring. Bij iedere nieuwe opdracht verheug ik me op het aanboren van de bron der intrinsieke motivatie bij mensen. Een belangrijke waarde voor mij is gelijkwaardigheid. Vanuit onze functies hebben we verschillende verantwoordelijkheden, maar als mens zijn we gelijkwaardig. Vanuit gelijkwaardigheid samen een visie omzetten naar concreet gedrag en resultaat, dat is waar ik voor sta.

Mens en Methode

Een visiestuk vertalen naar een werkvloer, een vergadercultuur omzetten naar een doe-cultuur.  Iedere vraagstuk  vraagt  om een verandering van de mensen binnen een organisatie. Met trots kan ik zeggen dat ik de juiste mensen en methoden in huis heb om ook binnen uw bedrijf van betekenis te zijn.  Is uw nieuwsgierigheid gewekt, neemt u gerust contact op, ik vertel u graag meer.

Verbinding creatief luisteren oprecht persoonlijk positief daadkrachtig