Themapresentaties

  • Organiseert u een teamdag met een thematisch karakter?
  • Wilt u met uw team de uitkomsten van een medewerker tevredenheidsonderzoek aandacht geven?
  • Zoekt u een presentator voor uw eindejaar bespreking?

Dan is het inhuren van een themapresentator een aangename aanvulling. Onze themapresentatoren verzorgen teamdagen en personeel bijeenkomsten, maar denkt u ook aan lezingen en/of workshops. Wij hebben de juiste mensen in huis om uw bijeenkomst te voorzien van energie en inspiratie.

Presenteren is onze passie!

2ZGTRF6d_o

Humor, beeldend en duidelijk

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u iemand zoekt die uw bijeenkomst presenteert. Wij verzorgen workshops en lezingen over onderwerpen op het snijvlak van mens en organisatie, eigenaarschap en leiderschap. Kenmerkend is onze onorthodoxe aanpak. Scherp, confronterend, beeldend, humoristisch, laagdrempelig én praktisch!

Vanzelfsprekend willen wij eerst aansluiten bij u. Uw vraag zal binnen de samenwerking centraal staan. Maatwerk is volgens ons de sleutel naar succes. In samenwerking met u gaan we kijken naar wat de aanwezige doelgroep nodig heeft en wie daar bij past, Een goede voorbereiding is het halve werk, we weten graag wat we gaan brengen. “ Ik ben oké, jij bent oké, “ is onze belangrijkste kernwaarde!

Humor Scherp Confronterend PROACTIEF ONORTHODOX BEELDEND Praktisch Duidelijk